silver laptop computer near notebook
silver laptop computer near notebook

Ordning och reda

Organized Circle drivs av mig, Amanda, en 30-årig kvinna bosatt i Nyköping, med bakgrund inom kvalitet i tillverkningsindustrin. Jag har ett stort intresse för organisering och älskar att hjälpa andra att öka sin livskvalitet.

Jag arbetar nära mina kunder för att förstå deras unika behov och önskemål. För mig handlar organisering inte bara om att rensa och städa fysiska ytor, utan också om att skapa en miljö som främjar effektivitet, klarhet och lugn.

Mina tjänster sträcker sig över ett brett spektrum av lösningar som är utformade för att optimera utrymme och förenkla vardagliga rutiner. Jag erbjuder allt från rensning och optimering av förvaringsutrymmen till skapandet av anpassade organisatoriska system. Oavsett om det handlar om att maximera garderobsutrymme, förvandla kaotiska köksskåp till välorganiserade arbetsstationer eller skapa en produktiv och lugn arbetsmiljö i hemmakontoret, har jag expertisen och visionen att skapa ordning i varje rum.

Utöver mina fysiska organisatoriska lösningar erbjuder jag även coachning i tidshantering för att uppnå ett enklare och mer effektivt liv. Tillsammans med kunden utvecklar jag personliga scheman och rutiner, och använder beprövade tekniker för att förbättra produktiviteten och skapa en sundare balans mellan arbete och fritid. Till min hjälp använder jag bland annat användarvänliga telefonapplikationer som handplockas efter kundens behov. Jag kan erbjuda hjälp med schemaläggning, uppgiftshantering, påminnelser, ekonomisk uppföljning, målspårning, bildande av vanor och mycket mer.

Om du är redo att förenkla ditt liv, återta kontrollen över ditt utrymme och din tid och och uppnå dina personliga och professionella mål, så är Organized Circle här för att guida dig genom hela processen. Tillsammans skapar vi ett enklare, mer effektivt liv där du får mer tid över till det som är viktigast.

MacBook Air beside gold-colored study lamp and spiral books
MacBook Air beside gold-colored study lamp and spiral books

Principer

Effektivitet

Simplifiering

Balans

woman carrying bag
woman carrying bag

Maximera din produktivitet genom att organisera din tid och ditt arbetsflöde.

Förenkla ditt liv genom att eliminera oönskad röra och skapa struktur i ditt hem och arbetsplats.

Skapa en balanserad tillvaro där du kan njuta av både arbete och fritid.